Somat Logo

Таблетки или гел – най-добрият препарат за съдомиялната ти машина и как да го използваш

Препаратите за съдомиялна имат най-различни форми и размери. Кой е правилният за теб? Краткият отговор е: този, който ти харесва най-много. Можеш да направиш свое собствено сравнение, да тестваш най-добрите продукти в собствената си съдомиялна и да решиш дали таблетки, прах, или гел са най-подходящи за теб. Таблетките за съдомиялна са най-популярната форма на препарат за съдомиялна, като можеш да откриеш широка гама от продукти, които се предлагат в тази категория. Повече информация за това кои таблетки са най-подходящи за какво, можеш да намериш по-долу.

Таблетки за съдомиялна – най-популярният продукт

Таблетките за съдомиялна са популярна форма на препарат за съдомиялна. Те са лесни за използване, ефективни са и са налични в множество формули. Тъй като има наистина много различни видове таблетки за съдомиялна, е много вероятно да намериш такива с намалена цена или на специална оферта. Открий кои таблетки са най-подходящи за конкретна употреба в таблицата ни за сравнение по-долу.

1. Somat Classic Tabs са най-подходящият общ препарат, ако предпочиташ да използваш таблетки заедно с отделно добавени соли и изплакваща течност. Виж как да използваш таблетки за съдомиялна, как да добавяш соли за съдомиялна и изплакваща течност във видеото по-долу.

2. При сравнение Somat All in 1 има същите почистващи свойства като класическата плюс седем допълнителни предимства, включително моментално активиране, премахване на петна от чай и кафе, защита на стъклото, изплакващи свойства, сол за съдомиялна и защита на машината.

3. Ако търсиш още по-ефикасен продукт с няколко действия, Somat All in 1 Extra има същите почистващи свойства както класическата таблетка заедно с допълнителните предимства на Somat All in1 + водоразтворимо фолио.

Най-добрата ни таблетка за съдомиялна е Somat Gold. В допълнение към всички изброени свойства на продуктите по-горе, тя предлага допълнителна мощ за почистване на загорели тенджери и тигани, както и допълнителен подсушаващ ефект. Бонус: таблетката е опакована в тънко фолио, което не трябва да се разопакова ръчно. Поставете директно в отделението за препарат и той ще се разтвори в машината. Между другото: ние не сме единствените, които мислят, че Somat Gold е най-добрата таблетка за съдомиялна. Водещият германски институт за изследвания на потребителски продукти Stiftung Warentest ги обяви за най-добрите мултиактивни таблетки в скорошно сравнение на продукти, като таблетките бяха обявени за победители и в други тестове.

Гел за съдомиялна – изгряващата звезда

През последните години гелът придоби популярност. Somat Gold гел е особено добър при справянето с мазнините – идеално решение, ако ще миеш мазни съдове след барбекю или пържене. Не само ще почисти съдовете и тиганите, но ще помогне и за отстраняването на остатъчната мазнина във вътрешността на съдомиялната ти, като например тази по филтъра. Други предимства включват гъвкавост при дозиране и още по-силен блясък. Комбинирай гела за съдомиялна със соли, ако твърдостта на водата е над 21° dH (немски градус). 

Виж как да използваш гел за съдомиялна във видеото по-долу.

Filter by categories: