Skip to Content

ЧЗВ

Предварително сортирайте съдовете, за да постигнете най-добри резултати при миене. За предпочитане е да ги подредите в този ред: стъкло, порцелан, прибори, съдове за готвене.

За по-лесно измиване, накиснете тенджерите със засъхнала храна във водата и добавете няколко капки препарат за съдове Pur.

С помощта на домакинска хартия избършете остатъците от храна, така няма да ви се налага да търкате съдовете прекалено.

Пуснете топла вода и добавете малко количество от препарата за съдове Pur, като следвате инструкциите за ползване на продукта, въпреки че правилното количество ще зависи от това колко твърда е водата. Прекалено многото пяна може да има негативен ефект върху процеса на изсушаване.

Първо измийте стъклените и порцелановите чаши, както и приборите, а след това и най-мръсните съдове. Накрая измийте тенджерите и тиганите, за да използвате максимално водата за миене на съдове.

За да постигнете най-добри и хигиенични резултати при миене на съдове, трябва редовно да сменяте парцалите и гъбите за съдове, като същевременно изпирате кърпите за избърсване на 60° C.

Препаратът за съдове Pur може да се използва върху всички видове материали за миене.  Независимо дали е стъкло, порцелан, пластмаса, неръждаема стомана или сребро, Pur винаги ще даде блестящи резултати и ще осигури сигурна защита дори и на най-ценните ви сервизи за хранене.

Но с Pur нещата не свършват дотук. Може да се използва и върху кухненски уреди, миещи се повърхности, стъкло, прозорци или мазни петна върху дрехите. Както виждате, почти няма ограничения в употребата на Pur. За какво използвате Pur?

Pur гарантира хигиенично почистване на вашите съдове. Не са ви необходими нито от здравна, нито от природосъобразна гледна точка други миещи препарати с антибактериални свойства.

Потапянето на чиниите в мивка с топла вода, съдържаща няколко капки Pur, напълно ще отстрани всякакви остатъци от храна.

Всички повърхностно-активни вещества, които ползваме, са нежни към околната среда и са бързо биоразградими (съгласно OECD-тест 301). Материалът, от който е направена бутилката (PET) може да се рециклира и самият той е изработен от 25% рециклиран материал.

Издърпайте дозатора нагоре, за да го отворите. Сложете няколко капки във водата за миене. За най-добри резултати леко наклонете бутилката. След употреба можете отново да затворите дозатора, като просто го натиснете надолу.

И още едно нещо - дозаторът Pur може да се обръща във всички посоки, което го прави подходящ както за десничари, така и за левичари.

Знаехте ли, че инвестирахме много време в разработката на дизайна на дозатора и това се превърна в запазена марка на Pur заедно с отличната му бутилка?

Като цяло всички течни препарати за съдове Pur са предназначени за миене без ръкавици.

Ако искате да си спестите време и работа при миенето на съдове, можете да накиснете съдовете с остатъци от храна във водата, като добавите няколко капки препарат за съдове Pur. Това значително ще улесни измиването. Опитайте!

Когато използвате препарат за съдове Pur, не е нужно да подсушавате съдовете с кърпа. Ще постигнете блестящи резултати, като оставите съдовете да изсъхнат сами на сушилника. Подредете приборите за хранене в подходящ съд, като ги поставите с дръжките надолу. Чистите и изплакнати съдове ще изсъхнат сами лесно и хигиенично.

Съвет: стъклените чаши ще изсъхнат без следи от капки, ако ги обърнете върху чиста кърпа.

Не се измъчвайте с телчето за почистване и досадното търкане на съдове. Оставете съдовете или проблемната област от тях, накисната във вода, която съдържа няколко капки от препарата за съдове Pur. Това значително ще улесни измиването. Опитайте!