Somat Logo

Кухненски трикове

Искаш да се забавляваш, докато миеш съдовете? Възможно е  - с нашите трикове и игри за измиване на съдове! Вдъхнови се и сподели тези нови преживявания със семейството и приятелите си, за да направиш и тяхното ежедневно миене на чинии по-лесно.

Нахрани съдомиещото чудовище

Преобрази предната страна на съдомиялната в смешно лице на животно, като използваш самозалепващо фолио. След това нахрани съдомиещото животно заедно с децата си. Дали ще направиш лъв, слон, или зайче – възможностите са неограничени. Разкажи на децата, че животните трябва да се хранят и сподели снимка с идеята си в социалните мрежи, за да вдъхновиш и други родители.

Download

Споделяне на съдомиялна

Сподели съдомиялната си със съседите и приятелите си, и направи миенето на съдове по-устойчиво. Докато чакате съдовете да бъдат измити, можете да похапнете и да се сближите още повече. Идеално за хора, които живеят сами, или пък за студенти.

Страх те е от бъркотията? Няма защо!

След като твоят #enjoytogether момент приключи, няма защо да се притесняваш за мръсните съдове.
Със Somat съдовете отново ще са идеално чисти!
Нашите мощни формули измиват дори най-упоритите замърсявания като мазнини и загоряло, за да може да се насладиш на времето с любимите си хора още повече!