Вашата съдомиялна машина

Предимствата на съдомиялната машина! Да купите миялна машина е доста привлекателна стъпка за всяко домакинство! Освен, че Ви осигурява повече свободно време за любимите ви занимания, със съдомиялната машина Вие спестявате много пари и предпазвате околната среда! При миенето със съдомиялната машина се използват от по-малко енергия и вода, отколкото при миенето на съдове на ръка!

Благодарение на своята високоефективна формула и отлична разтворимост, гелът Somat Gold и Somat Classic e изключително подходящ за по-кратки и икономични програми. Така можете да спестите е до 84 kWh енергия за една година, при условие, че използвате съдомиялна машина веднъж на ден!

Това са още около 80 пускания на съдомиялната машина или е сравнима с количеството вода, необходимо за миене на съдовете на ръка за приблизително 3 месеца! Количеството вода, което спестявате със съдомиялна машина, е около 1 497 литра за 1 година! А това се равнява на водата, необходима 43 душа или 19 вани!

Кликнете тук, за да прочетете повече за начините за спестяване на електроенергия >>

Съвременните съдомиялни машини имат най-различни програми, които задоволяват всички възможни желания! Освен стандартните програми с температура на изплакване 45°С, които пестят доста вода и енергия (в сравнение с миене на съдове на ръка), вече има програми, които работят на още по-ниска температура, които са подходящи само за чаши и леко замърсени съдове. Mодерните съдомиляни машини дават възможност за избор на разлчина програма, в съответствие с количеството съдове!

За малки домакинства вече има съдомиялни машини с четиридесет и пет см ширина, при която броят на съдовете, които могат да се измиват е по-малък!

Освен факта, че използвайки съдомиялна машина, спестявате вода и енергия, вие се грижите и за вашите съдове!

С правилно избрани програми в комбинация с продуктите Somat можете да избегнете повреждане на Вашите съдове. Защитата на стъклото от корозия е само една от функциите на Somat Gold, Somat All in 1 и Somat Multi Perfect Gel!

Кликнете тук, за да прочетете повече за функциите на съдомиялните машини! >>

Преди да използвате Вашата съдомиялна машината за първи път, трябва да проверите кои от съдовете ви са предназначени за миене в съдомиялна машина! Това е нещо, с което трябва да се съобразявате при покупката на нови съдове в бъдеще.

Кликнете тук, за да прочетете повече за подготовката на съдовете и тяхното сортиране! >>

След като си купите нова съдомиялна машина, вие със сигурност ще се стараете да я запазите като нова за по-дълъг период от време. Ето защо трябва да спазвате няколко неща, които гарантират отличната работа на Вашата съдомиялна машина дълго време.

Кликнете тук, за да прочетете повече съвети как да се грижите най-добре за вашата миялна машина! >>